Nem i Rollitos - Nem và Đồ cuốn

Nem és un dels plats més típics i famosos de Vietnam, també és conegut amb el nom "rollitos fritos de primavera vietnamita". Normalment porta carn de porc picada o cranc, gamba picada... barreja amb fideus d'arròs, molts tipus de verdures, bolets, ceba... Tots els ingredients es barregen a fons abans de ser embolicats amb paper d'arròs en petits rotllos. Aquests rotllos es fregeixen en oli ferint. Es pot menjar sol o amb verdures fresques i salsa de peix o salsa espcial

Ha cao i Baos - Há cảo và Bánh bao

Ha cao és un tipus de menjar que té origen de la Xina. És tipus de cresta emplenada amb diferents tipus de carn o marisc. En ser colonial de la Xina durant més de mil anys, els vietnamites van importar aquesta mesura i la van adoptar segons el gust de la gent del Vietnam. Avui dia, dimsum no només és menjar típic de la Xina, si no és un plat molt popular al Vietnam, Korea, Japó.

Sopes de fideus - Phở, Bún, Mỳ

Al Vietnam, a més d'arròs, els fideus i les sopes de fideus també són tipus de menjar que es menja cada dia. Hi ha fideus de blat però el més pol·lular són els tipus de fideus que tenen base d'arròs. La sopa de fideus d'arròs que es diu Pho és el plat que es reconeix com el plat simbòlic, més famós de menjar vietnamita. Pho és el plat vietnamita per excel·lència, la paraula "pho" es refereix al tipus de fideu utilitzat a la recepta. Els fideus d'arròs pla ballen amb brou de vedella o pollastre. Pho que originari del nord, es distingeix per un brou clar i es vesteix només amb un rajolí de llimona i rodanxes de Xile ull d'ocell. La iteració del sud, té un brou més "gruixut" tèrbol i se serveix amb un ram d'herbes fresques com brots de fesols, alfàbrega i menta. El secret d'un bon bol de pho rau al brou. El brou generalment s'infon amb anís estrellat fragant, clau d'olor i canyella, es cuina durant 8-10 hores per donar una dolçor natural a la barreja i un sabor complet

Fideus i Tallarins - Phở, Bún, Mỳ